Rıfatcan, 1 Güne 3 Şampiyonluğu Sığdırdı

Karaağaç Köyünden, yaşamlarını Bursa’da sürdüren Hayati-Nurcan Beykan çiftinin oğulları Rıfatcan katıldığı okçuluk müsabakasında bir güne üç şampiyonluğu sığdırdı.
Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Bursa Atıcılar Spor Kompleksi’nde yapılan müsabakalarda, makaralı yay katagorisinde 13-14 yaş gurubunda katıldığı yarışayı 1. lik ile bitiren Rıfatcan Bursa Şampiyonu oldu. Yapılan yarışmanın ardından 15-18 ve 18-70 yaş katagorilerinde düzenlenen yarışmalara da katılan Rıfatcan, bu yarışmalarıda şampiyon olarak tamamlayarak bir güne 3 şampiyonluk sığdırdı.
Bursa Osman Şevki Anadolu Lisesi’nde 9. Sınıfa devam eden Rıfatcanın başarıları bununla da sınırlı değil. Milli Takım seçmelerine katılma hakkıda kazanan Rıfatcan, pandemi sebebiyle seçmeler iptal olsa da önümüzdeki günlerde başarılarıyla ailesini ve tüm Bigalıları gururlandıracağa benziyor.
Kaynak:www.bigakoyhaberleri.com