Yerel

Başkan Sepici Duyurdu, Hedef Bir Ayda Bin Yeni Üye

AK Parti Biga İlçe Başkanı Veteriner Hekim Hasan Sepici Biga İlçe Teşkilatı olarak yeni bir üye kampanyasına başladıklarını gerçekleşecek Büyük Kongre öncesinde ve bu kampanya ile hedef bir ay süre içerisinde 1.000 yeni üye aileye kazandırmak.

Biga’nın en fazla üyesi olan kuruluş olan Biga AK Parti İlçe Başkanlığı bu kampanya ile üye sayısında devam artışı taçlandırmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici şunları söyledi:

“Davamız, kendi medeniyet değerlerimize yaslanıp milletimizin sevinç, onur ve mutluluğunu esas alarak Türkiye’yi birlik, beraberlik, kardeşlik ve tam bağımsızlık içinde hakkettiği en yüksek konuma ulaştırmak ve bu uğurda göstereceğimiz çabayla Hakk’ın rızasına, milletimizin duasına talip olmak davasıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz. Ailenizde veya çevrenizde partimize üyeliği bulunmayan herkesi AK Partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyoruz. Çünkü üye olmak, ‘Bu güzel davada ben de varım’ demenin en somut şekli, bu güzel yolda farklı ve nitelikli bir sorumluluk üstlenmeye dair en güzel irade beyanıdır.

Ankara’da Genel Merkezimizin Büyük Kongre öncesinde Tüm teşkilat mensuplarımız ile başarılı bir kampanya yürütmeyi hedefliyoruz. Bu şekilde kampanyanın startını veriyoruz. Hayırlısıyla ay sonunda bin üye ve fazlasını hedefliyoruz.10.000’in üzerinde üye sayımız ile Biga’nın en kalabalık ailesiyiz. Yolumuza ailemizdeki mensupları arttırarak devam edeceğiz. Tüm dava arkadaşlarımızı kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Başa dön tuşu