Yerel

Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanlığı’ndan İlçe Tarım Müdürlüğü’ne Ziyaret

Vivense Mobilya ve Ev Dekorasyonu

Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanı Levent Taşkın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Biga’nın tarım ve hayvancılık potansiyeli, yerel üreticilerin karşılaştığı güncel sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Görüşmede ayrıca ilçede tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve kırsal kalkınmanın güçlendirilmesi için atılabilecek adımlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanı Levent Taşkın, tarım ve hayvancılığın Biga ekonomisinin önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek üreticilerin sorunlarının yakından takip edildiğini ifade etti.

Taşkın, Biga’nın geniş tarım arazileri ve üretim gücüyle bölgenin önemli tarım merkezlerinden biri olduğunu vurgulayarak, çiftçilerin emeğinin karşılığını almasının ve tarımsal faaliyetlerin sürdürülebilirliğinin önemine dikkat çekti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları önemsediklerini belirten Taşkın, kurumlar arası iş birliğinin güçlenerek devam etmesini temenni etti. Taşkın, misafirperverliği nedeniyle İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanlığı heyetine teşekkür etti.

Müdürlük olarak Biga’daki çiftçi ve üreticilerin desteklenmesi amacıyla sahada çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Atmaca, kurum tarafından yürütülen projeler ve tarımsal denetim faaliyetleri hakkında heyete bilgi verdi.

Karşılıklı görüş alışverişi ve başarı dileklerinin ardından ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Turyap Biga Zirve

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu