Yerel

KOSGEB Müdürü Alural’dan Biga TSO’ya Ziyaret

Vivense Mobilya ve Ev Dekorasyonu

KOSGEB Çanakkale İl Müdürü Barış Alural, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

KOSGEB Çanakkale İl Müdürü Barış Alural, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek iş dünyasına yönelik güncel destek programları ve finansman olanakları hakkında kapsamlı bilgilendirmelerde bulundu.

Görüşmede, özellikle imalat sanayindeki üyeleri yakından ilgilendiren;
20 Milyon TL üst limitli, 36 ay vadeli “Kapasite Geliştirme Destek Programı”,
KOBİ’lerimize özel faiz/finansman desteği,
Yüzde 80 KGF desteği ile Re-Finansman kefalet programı,
İstihdamı koruyan işletmelerimize personel başına hibe desteği gibi kritik fırsatlar ele alındı.

Ziyaret kapsamında; Biga TSO üyelerinin KOSGEB desteklerinden maksimum düzeyde faydalanabilmesi amacıyla, önümüzdeki günlerde uzmanların katılımıyla geniş kapsamlı bir “Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenmesi kararlaştırıldı. Toplantı takvimi ve detayları en kısa sürede üyeler ile paylaşılacağı bildirildi.

Biga TSO’da gerçekleşen görüşmede; Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Hüseyin Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır ve Tevfik Başarır, Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Sezen, Genel Sekreter Dilay Şen Bitirim hazır bulundular.

Karan Şekerleme

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu