Yerel

Korkmaz Et’in Bu Haftaki Salı Hediyesi: 1.600 Kilo Kavun

Vivense Mobilya ve Ev Dekorasyonu

Korkmaz Et’in geleneksel Salı hediyesi bu hafta da Biga’da yüzleri güldürdü. Bu haftanın hediyesi, Aşağıdemirci Köyü’nden gelen 1.600 kilogram kavun oldu.

Korkmaz Et, her hafta olduğu gibi bu Salı günü de vatandaşlara ikramda bulunarak paylaşma geleneğini sürdürdü. Bu haftanın Salı hediyesi, Aşağıdemirci Köyü Muhtarı Fuat Bilici’nin bahçesinden son hasat edilen tam 1.600 kilogram kavun oldu.

Korkmaz Et sahibi Muharrem Korkmaz, tarladan sofraya uzanan bu güzel paylaşımın kendilerini de mutlu ettiğini belirterek, vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muharrem Korkmaz, “Bu haftanın Salı hediyesi Aşağıdemirci Köyü Muhtarımız Hacı Fuat abimizin bahçesinden, son hasat edilen tam 1.600 kilo kavun. Biz de siz değerli dost ve müşterilerimiz için getirdik. Afiyet olsun, güzel günlerde tüketin. Her hafta olduğu gibi bu hafta da hediyemiz çok sevildi, herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Turyap Biga Zirve

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu