Kaymakam Dolu, ”Her Eve Bir Forma” Kampanyası Başlattı


Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Bölgesel Amatör Ligte Biga İlçesini temsil eden Bigaspor’a destek amaçlı Bigaspor Başkanı Serkan Özkan ve yönetimi tarafından başlatılan “Her Eve Bir Forma”kampanyasına 10 adet forma alarak destek oldu ve kampanyanın başlangıcını yaptı.
Kaymakam Dolu; ”Bigasporumuz için atılan bu adımda şehrin mülki amiri olarak 10 adet forma alarak kampanyayı başlatıyoruz. Burdan tüm Biga halkımızı Bigamizin ortak marka değeri Bigasporumuz’a destek olmaya davet ediyorum.” dedi.
Kulüp Başkanı Serkan Özkan; “Kaymakamımız sayın Erdinç Dolu’ya Bigaspor Kulübüne verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kampanyamız başlamıştır. Tüm sivil toplum kuruluşlarımızı, esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı forma alarak kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.