“Fedakâr Ve Tarafsız Bütün Basın Çalışanlarımızın Gazeteciler Günü Kutlu Olsun”
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.
“Basının bir güç olarak bu seviyeye gelmesinde en büyük pay, fedakârca ve tarafsızca görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımıza aittir.
Şartlar ne olursa olsun kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi için gecesini gündüzüne katan, bazı zamanlarda günlerce ailesinden uzakta kalan ve yeri geldiğinde can güvenliğini riske atan basın çalışanlarımız bizler için son derece önemlidir. Bu nedenle iktidara geldiğimiz ilk günden beri basın çalışalarımızın haklarının korunması, sorunlarının çözülmesi ve hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bu duygularla gerek Çanakkale’mizde gerek ülkemiz içerisinde gerekse ülkemiz dışında görev yapan bütün basın çalışanlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü`nü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor ve görevlerini icra ederken hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyorum.” dedi.