Biga Takımları Bu Hafta “Bigaspor Liderliği Sevdi”

Futbolda Biga temsilcileri 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.
Bigaspor 3 – Ezinespor 2
Bal Ligi 10.Gurupta mücadele eden Bigaspor 16 Ekim Pazar günü Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda Ezinespor ile karşılaştı. Maç sabahı eski Bigaspor Başkanı Mustafa Durak ve Yönetimi Bigaspor’a maç kahvaltısı verdi.
Bal Ligi 10.Gurupta iki Çanakkale takımı Biga İlyas Bayram Stadyumunda karşılaştı. Taraftarlar ve Afacanlar Gurubu tribünleri doldurdu. Bigaspor lider olarak çıktığı maçta kazanarak liderliğini sürdürdü. Hayli çekişmeli ve heyecanlı geçen maçı 90+3’teki gol ile Bigaspor 3-2 kazanarak taraftarlarını mutlu etti. Maçın ilk yarısını Serdal Öz’ün müthiş frikik golü ile Bigaspor 1-0 önde bitirdi. 58.dakikada Erol Güler ve 75.dakikada Yiğithan Şengül’ün golleri ile Ezinespor deplasmanda 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra Bigaspor mükemmel bir baskı kurdu. 88. ve 90+3. dakikalarda Fatih Deniz attığı goller ile Bigaspor taraftarlarını sevince boğdu ve Bigaspor liderliğini sürdürdü. Bigaspor önümüzdeki hafta Tekirdağspor ile deplasmanda karşılaşacak.
























Adaspor 0 – Ayvacık Belediyespor 1
Biga’nın Çanakkale Süper Amatör Ligdeki temsilcisi Biga Adaspor Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda oynadığı maçta Ayvacık Belediyespor’a ilk yarıda atılan gol ile 1-0 mağlup olarak taraftarlarını üzdü. Adaspor daha üstün futbol ortaya koymasına rağmen gol atmaya muvaffak olamadı ve haftayı puansız kapattı. Maç sabahı eski Adaspor Yoneticisi Can Tekel Bayii Can Bayın takımına maç kahvaltısı verdi. Adaspor önümüzdeki hafta Kepezspor ile karşılaşacak.













Gümüşçayspor 5 – Çanspor 1
Biga’nın Çanakkale Süper Amatör Ligdeki diğer temsilcisi Gümüşçayspor kendi sahasında oynadığı maçta Çanspor’u 5-1 mağlup etti. Gümüşçayspor’da 3 gol atan Görkem Çelik yıldızlaştı. Gümüşçayspor’un diğer gollerini Abdullah Kani ve Melih Akçay attı.


Barbarosspor 0 – Balıklıçeşmespor 2
Biga’nın Çanakkale 1.Amatör Ligdeki temsilcisi Balıklıçeşmespor Çanakkale deplasmanında Barbarosspor’u 2-0 mağlup ederek ligdeki iddiasını sürdürdü. Balıklıçeşmespor maçta daha üstün futbol oynayan taraftı. Balıklıçeşmespor’un gollerini Reis Efe ve Berkay Çakır kaydetti. Maçın ilk yarısını da Balıklıçeşmespor aynı skor ile önde bitirdi. İkinci yarıda gol olmadı. Balıklıçeşmespor oyuncuları sayısız gol fırsatından yararlanamadı.
Balıklıçeşmespor Kulübü Başkanı İsmail Kutlu, Zakkum Kafede takımına kahvaltı veren 17 Birlik A.Ş.’ye ve maç sonunda yemek veren Uludağ Lokantasına teşekkür etti.



