Yerel

Başkan Kırım “Amacımız Gümüşçay Beldemize Hizmettir”

Vivense Mobilya ve Ev Dekorasyonu

Biga’nın önemli Beldesi Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım ziyaretlere devam ederken Biga Çarşamba Postası Gazetesi’ne yeni projeleri anlattı.

Gümüşçayspor’un ana sponsoru Korkmaz Et ve Korkmaz Auto sahibi Muharrem Korkmaz’ı ziyaret eden Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım ayrıca projeleri açıkladı. Başkan Kırım öncelikle Gümüşçay’a Fizik Tedavi Merkezi yapıldığını, diğer taraftan 40 yıl önce yapılan Benzin İstasyonunun restorasyonunun tamamlanıp lokantasının da mükemmel hale getirilerek Gümüşçay’a yakışır hale geldiğini belirtti. Gümüşçay Futbol Sahası mahallindeki 18 bölümden oluşan alana villa yapılacağını belirten Başkan Kırım, Gümüşçay’ın çehresini değiştirmek için çalıştıklarını söyledi. Gümüşçay Gençliği için kapalı spor salonu yapabilmek için projenin hazır olduğunu ve mücadele ettiklerini belirtti.

Ziyarette bulunduğu ve Gümüşçayspor’un ana sponsoru olan Muharrem Korkmaz’a ayrıca teşekkür etti. Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için tüm Gümüşçay gençlerinin spor alanlarını çoğaltmayı amaçladıklarını açıkladı.

Başkanın diğer bir müjdesi ise Kurban Bayramlarında kurban kesimlerinin yapılabilmesi için modern bir kesim alanı hazırları oldu. Kesim alanının önümüzdeki ilk Kurban Bayramına hazır olacağını açıkladı. Gümüşçay ile Deniz Atı Aktan Sitesi arasının yıllardır sıkıntı olan 2.km’lik yolun parke taş döşenmesine en kısa sürede başlanacağını da sözlerine ekledi. Gümüşçay’ın ihtiyaç ve eksiklerini Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte tespit ederek daha birçok projeleri hayata geçireceklerini açıkladı.

Karan Şekerleme

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu