
Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu’nun 10. Dönem 4. Yönetim Kurulu Toplantısı, Biga Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Duran’ın ev sahipliğinde Biga’da gerçekleştirildi.
Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki köklü dostluk ve kültürel bağların güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yürüten federasyonun yönetim kurulu üyeleri, Biga’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya yoğun katılım sağlanırken, federasyona bağlı derneklerin çalışmaları ve geleceğe yönelik planlamalar değerlendirildi.
Buluşmada kültürel etkinlikler, yürütülen projeler ve dernekler arasındaki ortak çalışmalar ele alındı. İki ülke arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarının daha da güçlendirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya ev sahipliği yapan Biga Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Duran, federasyon yönetimini ve katılımcıları Biga’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Toplantının ardından katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirirken, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.









