Yerel

Tuğba İle Enes’ten Mutluluk Rüzgârı

Vivense Mobilya ve Ev Dekorasyonu

Tuğba Korkmaz ile Enes Karagöz, Biga Köşklübağ Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Biga’nın tanınmış ailelerinden Rahime ve Muharrem Korkmaz çiftinin kızları Tuğba ile Aynur ve Reşayi Karagöz çiftinin oğulları Enes’in mutlu gününde aileleri, akrabaları, dostları ve çok sayıda davetli genç çifti yalnız bırakmadı.

Yoğun katılımla gerçekleşen düğün töreninde davetliler, gece boyunca müzik eşliğinde eğlenerek genç çiftin mutluluğunu paylaştı. Renkli görüntülere sahne olan gecede Tuğba ve Enes’in mutluluğu gözlerinden okunurken, aileler de davetlilerle yakından ilgilendi.

Biga Çarşamba Postası Gazetesi olarak Tuğba ve Enes Karagöz çiftine ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk; Korkmaz ve Karagöz ailelerine ise hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Turyap Biga Zirve

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu