Yerel

Mehmet Çavuş’un Evinden Mehmet Akif’ in Evine

Karan Şekerleme

Bigalı Mehmet Çavuş’un evinden Mehmet Akif’in evine rota çalışılıyor.

Pandemi öncesi gündeme gelen Mehmet Çavuş’un evinden, Mehmet Akif’in evine rota çalışması için, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı’nın talimatı ile, Biga Kent Konseyi Genel Sekreteri Erdoğan Başer, Çan Orman İşletme Müdürü Mehmet Akkan ve Fahri Maral ile görüştü. 

Biga’da Bahçeli Köyü’ndeki Mehmet Çavuş’un Evi’nden, Nilüfer gölü ve Biga Merkezi sonrası, Abdiağa’ya, Işıkeli’nden, Kırkgeçit üzerinden devam etmesi planlanan rotanın, Asmalı, Yaykın Kalburcu, Çan Karakoca, Terzialan, Bardakçılar, Söğütalan (Ağı Dağı), Halilağa, Muratlar’dan Bayramiç’te bulunan Mehmet Akif’in evine gidilebileceği değerlendirildi.

Akkan ve Başer Bardakçılar’da bulunan Kazdağı Termal Otel’de incelemelerde bulundu.

Başer, Kazdağları’nı atlar ile gezdirmek ve ata sporlarını geliştirmek üzere çalışmalar yapan Fahri Maral ile de Çan’da görüştü.

Bu konuda fikri olan ve gönüllülük esasında çalışmalarda yer almak isteyenler, Biga Belediye binasında bulunan Biga Kent Konseyi’ne başvurabilirler.

Bior Tarım Ürünleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

Başa dön tuşu