Kurtuluş Basketbol Turnuvasında Coşkulu Final


Biga’nın kurtuluşunun 101’inci yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen basketbol turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.
Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101.Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerde kurtuluş basketbol turnuvası final müsabakaları ve ödül töreni yapıldı. 100.Yıl Basket Sahası’nda gerçekleşen programa Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Suzi Özden, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı, aileler ve spor severler katıldı.
Çocukların ve gençlerin basketbol turnuvalarında döktüğü terle beraber büyük bir heyecan yaşanırken 13 Eylül Çarşamba akşamı final müsabakaları yapıldı.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Final müsabakalarının heyecanını hep birlikte yaşayarak ödül töreninde hep beraberiz. Burada önemli olan birinci olmak ya da ikinci olmak önemli değil. Çünkü burada kaybeden takım yok. Takımlarıyla katılım sağlayan çocuklarımıza ve gençlerimize, hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Turnuva sonunda sporculara madalya ve katılım belgesi verildi.













