Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu’nda İmza Günü Düzenlendi
Kitap okuma sevgisi ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu 2 A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gamze Borlat önderliğinde dönem boyunca gerçekleştirmiş oldukları “Minik Yazarlarla Söyleşi Günleri”adlı etkinlik kapsamında kendi kitaplarını yazıp, tasarladılar.
Minik yazarlar tasarladıkları kitapları ve süreci aileleriyle paylaşmak üzere imza günü düzenlediler. İmza gününe Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, okul yöneticileri, öğretmenler ve sürece aktif katılım sağlayan 2A sınıfı velileri katıldı. Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen öğrencilerin kitaplarını ve sürece ait çalışmaları inceleyerek başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri ve sürece destek veren katılımcıları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu – Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleriyle de bir araya gelen Müdür Bilen, okulda yapılan çalışmalara ilişkin bilgi alarak okul aile birliğine çalışmalarında başarılar diledi.