
Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü, bu yıl da spor, kültür, sanat ve müzik etkinlikleriyle dolu bir programla kutlanacak.
12 Eylül’de başlayacak olan kurtuluş etkinlikleri, 18 Eylül’e kadar ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilecek organizasyonlarla devam edecek. Program kapsamında yüzme, satranç, okçuluk, basketbol ve tenis müsabakalarının yanı sıra söyleşi ve sergiler de düzenlenecek.
Kurtuluş günü kapsamında gerçekleştirilecek resmî törenlerin ardından kutlamalar müzikle devam edecek. Etkinliklerin en dikkat çeken bölümlerinden biri ise sevilen sanatçı Emre Altuğ’un vereceği konser olacak.
Biga’nın kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerle, ilçede hem kurtuluşun gururunun hem de bayram coşkusunun hep birlikte yaşanması hedefleniyor.







