Yerel

Biga Kızılay Genel Kurulu Gerçekleşti

Karan Şekerleme

Kızılay Biga Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı 14 Şubat Cuma günü Biga TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı Divan Kurulu seçimi ile başladı. Divan Başkanlığına Hasan Turan, Başkan Yardımcılığına Samet Tuncer ve Kemal Soylu, Katip Üyeliğe Nagihan Kayaardı oy birliği ile seçildiler.

Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okundu. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu raporları okundu ve ibra edildi. Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde tek liste ile seçimlere katılan Başkan Naci Topçu ve ekibi göreve yeniden seçildi. 

Buna göre başkanlığa Naci Topçu, yönetim kurulu üyeliklerine Abdullah Yaşar Türkücü, Seyfettin Karameşe, Yavuz Poyraz, Sevil Arı, Onur Borazan ve Muharrem Saygılı seçilirken, Denetleme Kuruluna Hüseyin Erdem Bilgi seçildi. Toplantı sonunda katılımcı ve üyelere ikramlar yapıldı.

Bior Tarım Ürünleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu