Biga FB’den Olağanüstü Kutlama


Biga Fenerbahçeliler Derneği 1907 Dünya Fenerbahçeliler Gününü Olağanüstü program ile kutladı. Ayrıca gecede Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın doğum günü pasta kesilerek kutlandı. Gecede sahne alan Popstar ve O Ses Türkiye’nin yıldızı Belgin Gölcük ile Biga’nın star sanatçısı Yüksel Arslan ve Feridun Diril saz ekibi geceye katılanlara unutulmaz bir gecede yaşattılar.
Gece Fenerbahçe Marşları ile başladı ve sanatçılar İzmir Marşı’nı söylerken katılımcılara beş yıldızlı Fenerbahçe ve Türk Bayrakları dağıtıldı. Herkes ayakta İzmir Marşı’nı söyledi. Geceye Biga dışında iş gezisinde olan dernek kurucu ve onursal başkanı Şadan Doğan katılamadı ancak telefon ederek Dünya Fenerbahçeliler Gününü kutladı.
Geceye Biga’lı ve dışarıdan gelen Fenerbahçeliler, dernek başkanı Arda Bozkurt, dernek yönetim kurulu üyeleri ile Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve yardımcıları ile misafirler katıldılar. Gece Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın doğum gününün kutlanmasının ardından sanatçıların muhteşem performansı ve Fenerbahçe Marşlarının söylenmesi ile sona erdi.
Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Avukat Arda Bozkurt “1907 Dünya Fenerbahçeliler Günümüz kutlu olsun. Bu akşam biz de Biga Fenerbahçeliler Derneği olarak kutlamalarımızı yapıyoruz. Başta Fenerbahçe Camiamız olmak üzere Kurucu ve Onursal Başkanımız Şadan Doğan olmak üzere tüm Fenerbahçelilerin gününü kutlarken gecemize katılan herkese, sanatçılarımıza, Biga Belediye Başkanımıza ve ekibine, yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”açıklamasını yaptı.



















