19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çoşku İle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 103. yılı kutlama etkinlikleri Biga İlyas Bayram Stadyumunda öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler ile kutlandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Biga Kaymakamı Erdinç Dolu’nun ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın öğrenciler ve halkın bayramını kutlamaları ile devam etti.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Biga’da yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, halk oyunları, okçuluk, jimnastik ve17 Türk Devletini temsil eden Bayrak gösterisinin ardından bayrak flama geçiş töreni ile son buldu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş, protokol üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.














