Biga Doğa Koleji velileri ve öğrencileri 5 Ağustos 2019 pazartesi günü 8.30 ve 18.30 saatleri arasında kampüsüne bekliyor.
Doğa Kolejinden gelen açıklamada; "Biga Doğa Koleji yerleşkesi 9 bin 100 metrekare kapalı alanı içerisinde; başta ekoloji sınıfı olmak üzere, sanat sokağı, bilişim teknolojileri laboratuarı, drama, satranç, resim ve müzik laboratuarları, fen ve matematik laboratuarları yanında kapalı spor salonu, yüzme havuzu, kütüphane, kafeterya, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölyeler, 500 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 420 kişilik konferans salonunu bulunuyor.
Yerleşkenin 4 bin 500 metrekarelik bahçesinde açık basketbol, satranç, voleybol, mini futbol ve tenis sahalarının yanında,130 metrelik 2 kulvar tartan atletizm pisti, atletizm sektörleri, stretball alanları, dinlenme alanları ile öğrencilerin nefes almasına imkan tanıyacak alanlar bulu
Fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve yeni nesil akıllı tahtaları ile donatılmış derslikleriyle öğrencilerine ideal bir eğitim-öğretim ortamı sunacak" dedi.

.jpg)
